Wysłany: 2010-03-17, 23:30
Leski napisał/a:
a ja w bystrzycy też posiadałem ten luksus czyli psa podatki odprowadzałem pies srał w ogródku a ja wchodziłem na miny obcych psów temat rzeka. rzeka gówna
Czy aby tylko w ogródku ? A na spacerze jako przykładny obywatel sprzątałeś za swoim psem ? Śmiem w to wątpić... . A czy to temat rzeka ? Pewnie tak , ale każdą rzekę można ( czasami trzeba ) regulować....
PS. Proszę nie pisz posta pod postem . Do ( bodajże ) 2 godzin po napisaniu, możesz edytować i w treści posta zmieniać usuwać /dodawać do już napisanego.
_________________ "Niewiele jest rzeczy, które wyrządziły światu tyle szkód, co przekonanie różnych jednostek czy grup, że tylko oni są wyłącznymi posiadaczami prawdy." I. Berlin
Ja się przyznaje ze sprzatam i to czasami ogronme kupy , nie wstydze sie podniesc tego mazidła i juz tak sie nauczyłam ze zbieram nawet z trawnikow wiem ze to nic nie da ale zgodze sie z wiekszoscia solidny mandat uszczuplił by kieszen i mysle ze to by pomogło i rowniez moze sie nasunąć pytanie jak to zbierac a ja wam powiem ze Pani z Biedronki jest przemiła i z chęcia daje jak i równiez pozwala brac jednorazówki na owoce skoro są przekazane na poczet sprzatania kupy a woreczki nie sa drogie z pewnoscia tansze niz mandat, jak to napisał Leski srały i srac beda tylko ze w niemczech i anglii tego nie ma wiec wierze ze i u nas mogło by nie byc
Hm... ok, ale załóżmy, że delikwent będzie sprzątał za dnia, a podczas spacerku nocnego już nie, bo będzie pod osłoną nocy. Rankiem będzie znowu teren zaminowany.
Wprowadzic godzine policyjną na wyprowadzanie psów od 22 do 6 rano
Wysłany: 2010-03-18, 15:22
Leski napisał/a:
tak tak bo zanim wypowiesz stój bo strzelam pies cię zagryzie
Ale problem pozostaje nadal problemem .
_________________ "Niewiele jest rzeczy, które wyrządziły światu tyle szkód, co przekonanie różnych jednostek czy grup, że tylko oni są wyłącznymi posiadaczami prawdy." I. Berlin
Koledzy w pracy mó→wili mi ze mozna zrobic zdjecie wlasciciela i psa podczas oprózniania i isc z takim zdjeciem na straz miejska i mandacik jest, pisze o tym poniewaz zrobilam zdjecie pewnej kobietce i szybciej schylała sie po kupe jak jej pies wypróznił :D:D
Wysłany: 2010-03-18, 18:36
To też jest sposób ......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum