Jak już Falco napisał jest to na próbę. Chcemy się przekonać ile tak naprawdę osób zarejestrowanych czyta forum. Co niektórych widzę poniosło do tego stopnia, że jadą po adminie Ja rozumiem rozgoryczenie, ale ludzie bez przesady. Logowanie trwa dosłownie sekundę.
_________________ "A czym innym jest ślepa nienawiść jak nie inkarnacją instynktu samozachowawczego, zarezerwowanego dla zwierząt. Świat potraktował nas tak a nie inaczej, społeczeństwo nie widzi w nas ludzi wiec ludźmi nie jesteśmy."
Spokojnie Panie i Panowie, jak pisałem wcześniej było to tylko na krótki czas. Moje oczekiwania z tym związane zostały spełnione, więc wracamy do tego co dobre
Po pierwsze nie mowiłem o forum które podałes, mowiłem o tym forum http://forum.dawneklodzko.pl/, ktore dopiero od niedawna jest otwarte, wiec zarzut nieprawdomównosci jest nie na miejscu.
Kłodzko nie Bystrzyca,nie jedo forum tam funkcjonuje, najpierw sprawdz a pozniej czyń zarzuty.
Powiem tak: napisałem do administratora, odpisał Falco, z którym rozmawiać nie bardzo jest o czym. W związku z prostactewm oraz brakiem jakiejkolwiek kultury i umiaru ze strony Falco, który rości sobie prawo do atakowania innych i kasowania postów, które w odpowiedzi atakują jego, rezygnuję z udziału w forum. Patrząc realnie, wiadomo, że się na waszym forum z waszym moderatorem się w żaden sposób nie wygra. Możliwe zresztą, że i ten post zostanie usunięty. Żegnam panów.
Gdybys wiedział dlaczego administor Ci nie odpisał, bys teraz przepraszał go na kolanach....
Najpierw sie dowiedz pozniej czyn zarzuty...
Nie zejde do Twojego poziomu,nie nazwe cie prostakiem,chorym psychicznie człowiekiem,ale musze przyznac Ci brawo za odwage,ups sorki, powinienem napisac co innego..tchórzostwo, chciałem z Toba pogadac normalnie , na PW, jak to sie rozwiazuje zazwyczaj problemy i wszelkie niesnaski, ty wolisz inaczej spoko....
Bartek napisał/a:
W związku z prostactewm
Tak przyznaje jestem prostym człowiekiem ...
Bartek napisał/a:
Patrząc realnie, wiadomo, że się na waszym forum z waszym moderatorem się w żaden sposób nie wygra.
Hmmmm tu bym polemizował
Bartek napisał/a:
brakiem jakiejkolwiek kultury
To fakt ,czasami lubie sobie w nosie podłubac, czasamai nie przepuszcze kobiety "pierwszej"
ale nie uzywam słow do innych uzytkowników typu osle, pusty łbie....
Bartek napisał/a:
kasowania postów
Po ilu ostrzezeniach?
Bartek napisał/a:
że i ten post zostanie usunięty.
Nie zostanie, mam dowage w przeciwienstwie do ciebie..
CZYTAM CZYTAM I WIDZE ZE JESZCZE SIE TAKI NIE URODZIŁ CO KAZDEMU BY DOGODZIŁ DAJCIE NA LUZ IDZIE WIOSNA ADMIN MA OCHOTE TO WPROWADZA ZMIANY A MY SIE DOSTOSOWAC MUSIMY... JAK WPROWADZĄ EURO TO CI CO CHCA ZOSTAC PRZY ZŁOTÓWKACH GÓWNO BEDĄ MIELI DO POWIEDZEWNIA......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum