Wysłany: 2010-03-07, 20:53
Falco napisał/a:
Bartek napisał/a:
Rozumiem, że nigdy nie bywasz w kościele, dzieci nie chrzczone, żadnych świąt, choinek, prezentów, komuni, bierzmowań, ślubu kościelnego ? Falco, nie bajeruj.
Biografie chcesz napisac ? Wroc do tematu masz pytania?mam gg,jest PW,nie chce pozniej z parasolka w plecach od jakiego moherka biegac
Kazdy kolejny Twój wpis odnosnie kogos lub nie na teamt kasuje,nie bajeruje
Oby nie było za póżno ...tra, lala , la
Dlaczego moderatorzy pozwalają na tego typu wymianę zdań..... ( i moim zdaniem nie można tego podciągnąć pod " wolność słowa " ...... ) Ostatnich postów w liczbie ponad 30 nawet nie czytałem , od razu usunąłem bo nic do tematu nie wnosiły . Ot spotkały się 3 obozy ( w porywach 4 ) i opluwały się nawzajem , bo każdy chciał by jego było na wierzchu..... CZY TERAZ MACIE SATYSFAKCJĘ ? Każdy - każdemu nawtykał..... , zwyzywał od takich i innych , pokazujecie poziom Kulturalnej dyskusji i jeżeli tak ona ma wyglądać to........... jaaaaaa " dziękuję ------> WYSIADAM !!! I kasuję nie czytając , a w moje ślady pewnie pójdzie wielu.....)
_________________ "Niewiele jest rzeczy, które wyrządziły światu tyle szkód, co przekonanie różnych jednostek czy grup, że tylko oni są wyłącznymi posiadaczami prawdy." I. Berlin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum