Bystrzyckie Forum :: Zobacz temat - Dla kogo i do jakich celów służy bystrzycki szpital?
Bystrzyckie Forum Strona Główna
  www.bystrzyca.info.pl      FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Dla kogo i do jakich celów służy bystrzycki szpital?
Autor Wiadomość
bies 

Wysłany: 2010-03-07, 20:53   

Falco napisał/a:
Bartek napisał/a:
Rozumiem, że nigdy nie bywasz w kościele, dzieci nie chrzczone, żadnych świąt, choinek, prezentów, komuni, bierzmowań, ślubu kościelnego ? Falco, nie bajeruj.

Biografie chcesz napisac ? :P Wroc do tematu :P masz pytania?mam gg,jest PW,nie chce pozniej z parasolka w plecach od jakiego moherka biegac :P

Kazdy kolejny Twój wpis odnosnie kogos lub nie na teamt kasuje,nie bajeruje

Oby nie było za póżno ...tra, lala , la

Dlaczego moderatorzy pozwalają na tego typu wymianę zdań..... ( i moim zdaniem nie można tego podciągnąć pod " wolność słowa " ...... ) Ostatnich postów w liczbie ponad 30 nawet nie czytałem , od razu usunąłem bo nic do tematu nie wnosiły . Ot spotkały się 3 obozy ( w porywach 4 ) i opluwały się nawzajem , bo każdy chciał by jego było na wierzchu..... CZY TERAZ MACIE SATYSFAKCJĘ ? Każdy - każdemu nawtykał..... , zwyzywał od takich i innych , pokazujecie poziom Kulturalnej dyskusji i jeżeli tak ona ma wyglądać to........... jaaaaaa " dziękuję ------> WYSIADAM !!! I kasuję nie czytając , a w moje ślady pewnie pójdzie wielu.....)

Odpowiedz do tematu