Ale nie z panią burmistrz. Może się poda do dymisji...
Ale klepiesz głupoty. Obserwuję Twoje posty od początku i widzę, że nie możesz przełknąć tego, że burmistrzem została RS. Swoim stylem wypowiadania się przypominasz mi pewnego kandydata na burmistrza, który popłynął ostro z prądem.
:lol: Mi w Bystrzycy podoba się starówka to że jest położona wyżej niż reszta miasteczka wogule mimo tego że nie pochodze i narazie nie mieszkam tu to zakochałem się w tym miejscu mimo że góry otaczające są mniejsze od tych co ja mieszkam to bardzo mi się tu podoba.Chciałbym tu mieszkać ,chociarz jestem związany z miasteczkiem w pewien sposób emocjonalnie . No i mam nadziej że tak zostanie poniewarz bardzo bym chiał tu mieszkać :lol:
Podoba mi sie nowa pijalnia wody mineralnej w Dlugopolu Zdroju, ktora z wielka pompa otwarto niedawno z udzialem TV Wroclaw. Wnetrze jest wyjatkowo ladnie urzadzone.
Szkoda tylko, ze czas otwarcia ogranicza sie do kilku godzin (Od 15:00 do 18:00).
Inna sprawa jest, ze zaraz po uroczystosci oddania pijalni do uzytku znowu ja zamknieto na pare dni, zeby dokonczyc prace budowlane. Czyzby znowu wkradl sie chochlik z PRL-u?
Moim zdaniem pijalnia powinna byc czynna rowniez w godzinach porannych, gdyz w tym czasie Dlugopole najczesciej odwiedzaja turysci zwiedzajacy Ziemie Klodzka.
Wysłany: 2010-03-02, 19:45
Chyba pomimo tych wszystkich mankamentów ....... Wszyscy ją kochamy ... ma w sobie to coś .........
_________________ "Niewiele jest rzeczy, które wyrządziły światu tyle szkód, co przekonanie różnych jednostek czy grup, że tylko oni są wyłącznymi posiadaczami prawdy." I. Berlin
Wysłany: 2010-03-12, 23:28
Leski napisał/a:
ma ma obesrana ale nasza
A co teraz nie jest obesrane ? Wszystkie miasta trąbią , że mają taki problem ..... Nie żebym na to patrzył przymrużonym okiem , ale dopóki nie będą właściciele psów karani surowo , dopóty będziemy ................. " pozdrawiać boby " , a tak nawiasem to Straż miejska to nie tylko żle zaparkowane samochody....!!!
_________________ "Niewiele jest rzeczy, które wyrządziły światu tyle szkód, co przekonanie różnych jednostek czy grup, że tylko oni są wyłącznymi posiadaczami prawdy." I. Berlin
Wysłany: 2010-03-13, 11:31
Leski napisał/a:
za kupę to kary nie widziałem a ty? a za niewinne piwko to i owszem . a tak a propos to ty jesteś kuzynem boba?
Widzę że humor Ci się " wyostrzył " , taki PROSTACKI , ale jednak humor .....
za kupę to kary nie widziałem a ty? a za niewinne piwko to i owszem . a tak a propos to ty jesteś kuzynem boba?
Ja za kupę też nie widziałem ale widziałem za to jak właściciel szedł z "pieskiem" bez kagańca. A "piesek" nie był mały. Ludzie sobie sprawy nie zdają z tego co by było jakby ich pupilek wyskoczył do kogoś niewinnego bez kagańca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum