Wysłany: 2010-01-16, 20:27
He, He , a dziwisz się ? Lepiej statystykę podnieść zatrzymując łatwych "pijaczków " , bo to mniej pisania i roboty....Lepiej przeczekać trochę i dać odpowiedż ....." z powodu nie wykrycia sprawców......"..... sam tego doświadczyłem jak mi " obrobili " sklep
_________________ "Niewiele jest rzeczy, które wyrządziły światu tyle szkód, co przekonanie różnych jednostek czy grup, że tylko oni są wyłącznymi posiadaczami prawdy." I. Berlin
No dobra teraz zadam pytanie ??? dostajecie zawiadomienie i co robicie ?? Co macie na mysli mówiąc węszyć ??? Skoro kazdy jest nastawiony do policji z tak ogromną wrogościa ze nawet jak by ktos wiedział kto zniszczył kielich to by nie powiedział...
Witam. Czytam i czytam Forum i przychodzą mi do głowy smutne wnioski. Od 17 – stu lat nie mieszkam w tym urokliwym miasteczku ale mentalność wielu nadal się nie zmieniła. Powiem zresztą że moja By – ca zamienia się w wiochę. To straszne
P.S
Podziwiam tych ludzi którzy próbują to zmienić szkoda że jest ich tak mało.
Jednak mając w pamięci burmistrzów typu p.Kamiński rozumiem jak wiele trzeba mieć samozaparcia i zapału. Pozdrawiam
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 923 Skąd: BK City
Wysłany: 2010-03-12, 20:36
Zimo spadaj już sobie na dobre!
Wstrzymujesz niektóre prace, które możnaby wykonać - np. dalsza wycinka tych olbrzymich drzew, które zasłaniają m.in. punkt widokowy z grobem Hermanna Stehra i Kielichem w roli głównej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum